I had an old refrigerator on the sacking of dimensions 170x65x60 cm, so I used it this way. I made from the reservoir to fish for weed Gara. I have it at home, the garage next to the window through which I pull a hose from the compressor. The tank I have run out of foam plastic tank, water from the lake is well run from a neighbor. I covered the mesh on the windows. Once upon a time there pulled several fish in an aquarium with moving on Garom. Thus I have partially secured live food for my fish.
SLOVAKIA:
Mal som starú chladničku na vyhodenie s rozmermi 170x65x60 cm, tak som ju takýmto spôsobom využil. Urobil som z toho nádrž na plevelné ryby pre Gara. Mám ju pri dome, vedľa okienka do garáže, cez ktoré ťahám hadičky z kompresora. V nádrži mám zabehnuté molitany z akvária, voda je zabehnutá z jazierka od suseda . Zakryté to mám sieťkou na okná. Raz za čas odtiaľ vytiahnem niekoľko rýb, ktoré pustím do akvária s Garom. Takto budem mať čiastočne zabezpečené živé krmivo pre moju rybu.[/I
I had an old refrigerator on the sacking of dimensions 170x65x60 cm, so I used it this way. I made from the reservoir to fish for weed Gara. I have it at home, the garage next to the window through which I pull a hose from the compressor. The tank I have run out of foam plastic tank, water from the lake is well run from a neighbor. I covered the mesh on the windows. Once upon a time there pulled several fish in an aquarium with moving on Garom. Thus I have partially secured live food for my fish.
SLOVAKIA:
Mal som starú chladničku na vyhodenie s rozmermi 170x65x60 cm, tak som ju takýmto spôsobom vyuil. Urobil som z toho nádr na plevelné ryby pre Gara. Mám ju pri dome, vedľa okienka do garáe, cez ktoré ťahám hadičky z kompresora. V nádri mám zabehnuté molitany z akvária, voda je zabehnutá z jazierka od suseda . Zakryté to mám sieťkou na okná. Raz za čas odtiaľ vytiahnem niekoľko rýb, ktoré pustím do akvária s Garom. Takto budem mať čiastočne zabezpečené ivé krmivo pre moju rybu.