Kontrplaktus

• We are currently upgrading MFK. thanks! -neo
fantastic man that is a cool DIY siphon

Dostum akvaryum.com'da da gormustum ama yazdim mi hatirlamiyorum, cok sahane olmus eline saglık. Bende uzun suredir birkac asiri buyuyen kaplumbaga cinsi getirmeye calisiyorum, getirtebilirsem böyle birseye ihtiyacim olacak senden yardim isterim artik.
Bu arada yemlik canli balik ihtiyacin olursa ben toptan fiyattan temin edebiliyorum benimle iletisim kurabilirsin o konuda.

Sorry for using my home language, I'nt know if it is prohibited or not.

Çok teşekkür ederim.Herzaman yardım etmeye hazırım, Istanbuldayım hatta çok ihtiyacın falan olursa buluşabiliriz bile.Akvaryum.com'da mail adresim falan var eklersin ,tanışmış oluruz. Balık değilde L serisi bir vatoz arıyorum ,hem anatankımda kullanıcam hemde üretmeyi düşünüyorum bunları,piyasadaki vatozları görmekten bıktım artık.Eğer import ediyorsan balık mutlaka görüşelim LDA 33 Baryancistrud sp arıyorum.

LDA 33 yok ama, L32, L136, L191, L200, L241, L312 var şuanda. Kendim import etmiyorum toptancı arkadaşım var ondan isteyebiliyorum, toptan fiyatına geliyor. Gerçi bendeki listeler şuan 2 haftalık falan, yeni import 2-3 hafta içinde olacak o zamana kadar yeni türler eklenebilir o zaman listeye bir daha bakarım. Mailine bakıp mail atarım birazdan sana.

kabaltah;2008567; said:
Dostum akvaryum.com'da da gormustum ama yazdim mi hatirlamiyorum, cok sahane olmus eline saglık. Bende uzun suredir birkac asiri buyuyen kaplumbaga cinsi getirmeye calisiyorum, getirtebilirsem böyle birseye ihtiyacim olacak senden yardim isterim artik.
Bu arada yemlik canli balik ihtiyacin olursa ben toptan fiyattan temin edebiliyorum benimle iletisim kurabilirsin o konuda.

Sorry for using my home language, I'nt know if it is prohibited or not.

Just frowned upon at the dinner table as impolite (and babblish doesn't translate it).

Ok then I'll translate :)
" Buddy I saw your project on akvaryum.com, but can't remember if I posted anything, it's excellent, good work. For a long time I'm trying to import some big turtle specieses, if I can I'll need something like this then I shall ask for your help.
By the way, if you need feeder fish(**there is no feeder fish in Turkey), I can supply you at wholesale price."

Then we talked about if I can find some L-series.
everybody happy:) Mmh what's babblish?

MonsterFishKeepers.com